Her ses billeder med mange gode minder fra år 2002.

Ja, man har vel set sin far tage en arbejdsblyant bag øret... Vitus har droppet middagsluren og er mange eftermiddage meget meget træt! En typisk aften-mosle-tur... - der ikke nødvendigvis er slut bare fordi man får nattøj på!
Til moster Sinnes opslagstavles ære... Et nyt indlært glansnummer! En gammel whisky-kasse i et snoretræk var det hotteste hotte i indtil flere uger. Valdemars store brede hovede fordrede en voksen-cykelhjelm, så nu har han overtaget Rikkes.
 
Rasmus blev færdig som Ph.D. stipendiat. Helle og Torsten trakterede de fremmødte med champagne og kransekage. Torsten og Vitus i en for dem MEGET typisk hyggestund.  
 
Påsken i Torup bød på strandleg som sædvanligt - her skattejagt og fisketur. Der blev også tid til almindelig hyggelæsning hjemme i hytten.  
 
Familien Juel Enemærke i en stille stund ved Skæring Kirkefestival. Der blev ristet popcorn over bål i olietønder. Århus Brandvæsen kom og lavede et kæmpe skumbad!  
 
Vitus Banditus Juel Enemærke - 3 år. Da vi holdt Vitus' fødselsdag ville han gerne lave et stort musikorkester fra vores instrumentkasse. Og det er tydeligt for enhver at han nød det rigtig meget!  
Drengene kunne næsten ikke vente på at vuggestuen skulle komme til 3 års fødselsdag. Vitus havde bestilt pandekager med is til fødselsdagen - det var selvfølgelig en stor succes. Små og store solsikker - 15. april 2002. Det sidste gruppebillede fra vores elskede vuggestue...

Billederne fra vores sommerferie finder du ved at klikke her.

 
Medio juli skulle alt pakkes ned så vi kunne forlade vores tilværelse i Skæring. Drengene ville gerne hjælpe og forstod fint hvad der var ved at ske. Det regnede på den store flyttedag, men dregene fik deres regntøj på og hjalp med at skubbe kasserne ind i flyttebilen. Vel ankommet til Bukkerup hyggede drengene sig i flyttebilens førerhus.  
Vitus er en ferm hjælper! Her gør han rent på øverste hylde i vores nye stues garderobeskab - og her hjælper han far med boremaskinen da der skulle sættes lamper op i børneværelset. Her luger Vitus ukrudt på gårdspladsen - uden ble i bar røv... Efter Vitus smed bleen, blev han lidt underbuksefikseret... Her er det en kikkert der er havnet i underbukserne!
 
Det er en meget hård tilværelse at starte i børnehave når man er 3 år! Børnene fik installeret alle deres spil på en særlig børnecomputer med egen arbejdsplads - der har de tilbragt MANGE timer! Vitus' ultimative glanstrick! Se det også live her.  
 
Vi nød den lange og varme sensommer i haven i Bukkerup. Drengene boltrede sig i den store have - her under havevanderen. En af drengenes mange hulelege - her tæt ved terassen.  
   
Det var efterårets store hit at lege sabelkatte i børnehaven - OG derhjemme. Drengene nød de nye badeforhold med et fælles badekar rigtig meget.    
Vi skulle have taget et sort-hvid foto af Vitus i 3 års alderen til senere indramning med Valdemars tilsvarende - og noget af filmen blev skudt af på Valdemar og et par fællesfotos. Valdemar - 5 år.
 
Da Valdemar skulle holde fødselsdag havde vi arrangeret en hemmelig udflugt - vi var på skinnecykler ud i det blå med madkurv. Det var en dejlig tur - med meget larm fra skinnerne...  
Valdemar fik i fødselsdagsgave en efterløber, så Rasmus kunne køre dem til børnehaven på cykel. Valdemar er vokset ovenud af cykeltraileren. Philip og Louise kom på overnatning i Bukkerup, og vi var på udflugt til Frøbjerg Bavnehøj - her er et fætter-kusine billede med udsigt ud over Vestfyn. Enemærke-drengene.
 
Den første rokketand kom i starten af december. Det første sugerørs-mellemrum var i hus d. 17. december efter nogle dage hvor mor vendte ryggen til hver gang far forsøgte at "skrue" tanden ud... Vitus kan skam også godt være med endnu... Knap var vi nået til Nørresundby for at holde jul inden den lille Banditus havde reddet sig et blåt øje af en nisse på en fjeder...  
Juletræet blev pyntet efter alle traditioners forskrifter. Hannibal har fået hvisket MANGE hemmeligheder og har fået MANGE kys og "pruttere" af sine to storebrødre!
 
Valdemar som skal starte i skole lige efter nytår fik en flot skoletaske i julegave af mormor og morfar. Han gik med den på til og med 2. juledag, og han sov med den lige bag ved hovedpuden. Nytårs-gåtur i Vojens. Et dejligt pletskud af Vitus.  
   
Succeserne med hattemode og knaldperler fra sidste år blev gentaget!    

Gå til: toppen - forsiden - sitemap