Her ses billeder med mange gode minder fra år 2003.

Valdemar skulle starte i skole 2. januar og var meget spændt om morgenen. Parat til afgang! Valdemar skulle til at pakke skoletaske - han syntes heldigvis det var meget spændende. Vitus var nu alene i børnehaven og kom nogle dage meget træt hjem af at lege i nye konstellationer uden Valdemar...

Vi fandt i slutningen af år 2002 vores nye hus i Baaring Skov og aftalte købet d. 5. januar. Her er vi foran huset - klik på det og se alle billederne vi tog den dag.

Du kan også klikke her og se en masse billeder fra vores mange arbejdsweekender for slet ikke at nævne vinterferien her hvor slutspurten sattes ind...

Til fastelavn kom farmors gamle kostumer igen til gavn - Vitus var dette år i hofnar-kostumet, og Valdemar fandt en utrolig flot ugle. Endnu en gang aftenhygge inden det bliver tid til godnathistorien.
 
Valdemar og Vitus var gode til at lege selv når de var med ude i huset, og de var heldigvis også glade for at blive passet af farmor i Bukkerup ikke så få gange! D. 16. marts måtte vi så på den igen - forhåbentligt for sidste gang i mange mange mange mange år! Valdemar og Vitus var igen helt utrolige til at hjælpe og forstå hvad vi var i gang med.  
Det var heldigvis utroligt dejligt vejr, så vi nød flytteøl på terassen. I vores midlertidige køkken i bryggerset udbrød Vitus med et suk da Rasmus var kørt for at aflevere flyttebilen: "Hvornår skal vi så flytte hjem til Århus?" Der gik kun et par dage, så var den første "mus i hus"... Og efter meget kort tid ude af huset igen!
Rasmus firma PRI-DANA Elektronik A/S arrangerede udflugt til Legoland. Vi byttede entrebilletterne til sæsonpas, så dette blev den første af mange ture derud. Kålormen blev lige afprøvet med mor og far en enkelt gang - og så var Valdemar og Vitus bare slet ikke til at drive derfra. 6-7 gange skulle de helst i Kålormen når vi var i Legoland. Og det er dag til at se, at det var sjovt!
Der var også tid til lidt roligere ture - hvor Hannibal også kunne være med... Påskeharen kom heldigvis forbi Baaring Skov da den hørte at årets påsketræf i Torup helt ekstraordinært var aflyst. Ungerne ELSKER at komme til stranden - og allerhelst på cykel!
Da flyglet sidst i april kom herud var det virkelig ved at være VORES hjem. Et gammelt klaver fra Sct. Knuds Gymnasium fik en fornem placering i kontoret - og så var der jo et til hver... Valdemar droppede støttehjulene og lærte at cykle uden på under 10 minutter... Vitus synes stadig (heldigvis) at det er fantastisk at få lov til at hjælpe med så godt som alting.
Drengene fandt hurtigt nogle "hemmelige steder" i skoven hvor de klatrede i træer og samlede pinde sammen m.v. Også badekarret herude blev hurtigt godkendt og meget gerne benyttet. Og de glæder sig til at Hannibal skal med i det! Båring Skole havde temauge der sluttede med et stort karnevalsoptog gennem hele lokalområdet - også ned forbi Vitus' børnehave. Valdemar fandt hurtigt nye gode venner i 0.a på Båring Skole.
Her er Bjørn med os hjemme og lege - Valdemar og Bjørn blev hurtigt så gode venner at de tillod hinanden at sige "Bjønne og Valder" I sandhed et par glade drenge der er faldet utroligt godt og hurtigt til i de nye omgivelser. Valdemar og Vitus syntes det var fedt at jeg havde købt en masse sutter - og ikke mindst at de lige fik lov til at kontrollere kvaliteten!
Godnatlæsning - Ole Lund Kirkegaards "Otto er et næsehorn" blev læst rigtig mange gange! Fødekarret hvor Hannibal skal fødes i blev afprøvet. Vi skulle lige vide hvor lang tid det tog at fylde op med varmt vand... Vitus var MEGET fascineret af karret og glædede sig utroligt meget til at blive storebror. "Kom nu ud, Hannibal - så jeg kan blive storebror" hviskede han TIT ind gennem maven... Det er jo ikke fordi det altid tidsmæssigt er nogen hjælp... Men dejligt er det da!
glæder
4. maj - dagen efter Hannibals termin - mormor og morfar kom på besøg og havde håbet på at det kunne blive et barselsbesøg - men så fik vi i stedet lavet en masse! Her hjælper Vitus (på vej ind i vasketøjskurven) mig med at sortere alt vasketøjet i de rigtige farve-bunker. Vitus hjalp med at gøre drivhuset klar til agurke- og tomat-høsten. Agurker manglede vi ikke, men der gik desværre dyr i tomaterne. Vitus er en sprade-basse der nyder at lege baby og få fortalt hvordan det var da han var baby utroligt meget . Han glæder sig bare helt vildt til at blive storebror - ligesom Valdemar!
 
Valdemar skulle være med til Hannibals fødsel - så han og moster Lotte sad ved siden af karret og passede på hinanden. Straks da Hannibal var født vækkede Rasmus Vitus, som slet ikke kunne få øjnene fra Hannibal. Det kunne jordemoder Ednel heller ikke lige her... Det første måltid i ro og fred på sofaen i stuen. Det var en 100% god oplevelse for alle at Hannibal blev født herhjemme.  
 
Valdemar og Vitus ville så gerne sidde med Hannibal hele tiden - og de var så stolte når de fik lov til det! D. 17. maj tog vi os (endelig) tid til at tage støttehjulene fra Vitus - og så kørte han bare derudaf med tungen lige i munden!  
 
Den store stygge bambushæk mod syd blev efter flere etapers bekæmpelse til sidst udryddet. Siden er det også lykkedes at få græs til at gro der i stedet for... Hannibal var lidt af en tryghedsnarkoman i starten af sit liv - MANGE timer tilbragte han på min arm til han næsten var 2 måneder.  
Vitus' havde bestilt pandekager til dessert til sin fødselsdags - han kæmpede med den, men den gled ned... Vitus 4 år - og et opdateret børnebørnsportræt til mormor og morfar. Vi tog en tur i Odense Zoo - og hvad er mere oplagt end at få Valdemar og Vitus til at efterligne chimpanserne? Vitus så studenterne springe ud i fjernsynet - og kom lige i tanker om at han havde set sådan en hue på klaveret. Bemærk detaljen med remmen om hagen... (For slet ikke at tale om hovedstørrelsen)
Primo juli - 3 kære drenge på vej i seng. Valdemar og Vitus synes det er SÅ fedt når Hannibal får lov til at "komme med i bad". Computeren på legeværelset er brændt sammen, så ungerne fik lov til ind imellem at surfe lidt på diverse børnesider i kontoret. Hannibal i bad i Lønstrup da vi var på miniferie mens Rasmus arbejdede.
Flåten er den lille bitte prik lige ved Rasmus' finger ud for den grønne flåtfjerner...
Det er ved at være sjældent at få de to til at posere med et normalt smil/udtryk, men dette er da tæt på... Valdemar og Vitus er meget glade for Hannibal og vil tit gerne give ham et kram. Han finder sig i så godt som hvad som helst! Der fjernes flåter efter en tur i Tarzan-dalen i skoven. (Hold musen hen over billedet og se en forstørrelse hvis du har svært ved at få øje på den...)

Og det blev sommerferie nok engang... Klik her for at se billederne.

SÅ er det alvor - Valdemar startede i 1. klasse 5. august. Alle fik en fin hat der indeholdt både slik, farveblyanter tøjdyr m.m. Hannibal er nem at få en god kontakt med når han har været i bad. Her er Hannibal 3 måneder og er i gang med dagens gymnastik-træning.
 
Årets kliketræf var her i Båring - og det bliver det nok også fremover p.g.a. den attraktive beliggenhed i forhold til alle fra Sjælland med bedsteforældre i Vestfyns-området... For første gang var der flere børn end voksne.  
Vitus og Hannibal mærkede følgerne af at vi har slået os ned i en skov... Myggene nåede at suge ret meget blod fra nogle i familien, inden vi fik sat myggenet op i soverummene. Valdemar er meget grebet af at læse og skrive. Han læste sin læsebog på 3 uger, og her er han efter 2 uger i gang med at skrive et brev til farmor og farfar. Et par forvoksede babyer kom forbi vores hus og legede lidt på køkkengulvet!
Drengene begyndte i Svømmeklubben Delfinen i Strib Svømmehal og blev helt vilde med det efter indkøb af svømmebriller (specielt Vitus!!) Herefter fik de ikke mere vand i øjnene - kun i lungerne...... Hannibal på armen af de stærke gener på farfars fødselsdag Prrrr!!! Et typisk Hannibal-udtryk i løbet af efteråret og en meget typisk dråbe savl på hagen...
 
Vitus ville meget gerne hjælpe os med at lægge blomsterløg i haven - hvad mon der ville spire frem hvis vi gravede det meget store løg i sækken her ned??? Valdemar var på sin første rejse alene med lyntoget over til Oliver i Hillerød. Odense-Høje Taastrup er et enkelt stop og tager ca. 1 time. Hannibal vil vist også snart gerne arbejde lidt ved computeren... Der er stadig pletter på de blå silikone-håndledsstøtter efter hans savl fra den dag...  
På søndagsudflugt til Århus Gymnastik og Trampolincenter med Højbjerg-familien. Det affødte MEGET svedige og meget trætte børn! Vitus elsker at skrælle sig (og os) en gulerod - og han er dygtig til det!
 
Så var der arbejdsweekend igen - her spilles der billedlotteri og hygges i kontoret. Radiatorer og rør blev malet, og "projekt fodlister i hele overetagen" kom rigtig langt. Morfar skulle alligevel have sig en geringssav, så Rasmus blev sendt i byen efter en. "Desværre" havde de kun en elektrisk...  
Vitus elsker at lege med Hannibal som nu er ved at være stor nok til at lege lidt med. Her leger de: "Borte, borte - - - " "- - - TIT TIT" En rigtig lille hyggespreder når han sidder med ved fx aftensbordet er Hannibal - og han NYDER det! En tur i svømmehal var næsten for meget for Hannibal - han blev først rolig efter 20 minutter og kun hvis han blev holdt i "spand-stillingen" her som han kendte fra badespanden. Man skulle bestemt ikke tro at han var født i vand!

Vitus er så stolt når han får lov til at holde sin lillebror!

Det blev december, og Hannibal var sur ½ eftermiddag - fordi huen strammede og gav panderynke!!

Hannibal var gladere for at lege nisse med en voksenhue - og Valdemar ofrede sig og tog den lille på issen...

Der blev produceret marcipanfigurer af farmors leverede råvarer - uhmmm!

I et par sekunder kan det nu lade sig gøre at sidde selv, men det er på ingen måde stabilt endnu!

Et par rigtigt glade spradebasser er og bliver de to storebrødre...

Sinne og Claire kom hjem på før-juleferie midt i december.

Hannibal viste Sinne at han nu har 6 tænder at smile med.

   

Måske er det forgæves at prøve at lære Valdemar at hovedet har en hals for at det kan holde sig selv???

På juleferie hos farmor og farfar - farmor var i køkkenet, men her har farfar samlet alle børnebørn hos sig.

Og så nåede vi til juleferien - projekt træfældning gik i gang, og vi sluttede af med nytårsfest.

 

Der var 55 store ca. 20 meter høje grantræer + alt det løse som måtte lade livet, da brødrene Enemærke og morfar gik i gang. Der lå BUNKER af grene og stammer i længder af ca. 1 m, og vi sled og slæbte og kørte med traileren for at samle alt i bunker og stakke.

FØR-udsigten mod nord.

EFTER-udsigten mod nord.

Halvvejs (første række er væk og anden række står for skud) mod vest.

Nytårsaftensdag stod den på flishugning af alle grenene.

Hannibal blev fodret af inden dronningens nytårstale.

Drengene holdt sig nogenlunde pænt i ærbødig ro for dronningen i år...

Uha som vi stadig kan...

Hannibal havde selvfølgelig en børnehat på i år.

 

Den efterhånden næsten obligatoriske ballon-hatte tradition skulle naturligvis håndhæves!

Lige før der springes ind i det nye år 2004!

En god video om formiddagen d. 1. januar...


Gå til: toppen - forsiden - sitemap