Her er en række oplevelser fra vores dejlige skiferie i Idre Fjäll i Sverige i februar 2006.

Dette er rejse- og udendørs-billeder. Se også billederne fra hytten.

Ferien startede med et par timer på værkted inden Diamantbrylluppet i Nordjylland...  Vi nåede lige akkurat frem til hovedretten, og alle var glade og tilfredse. Ungerne var kun ganske meget beskidte efter 3 timers leg på værksted...  Lise og Klaus er altid gode for et par sports-festlege!! Det var oven i købet en hel turnering - men til slut gik der almindelig kamp i det!  
Første dag i sneen - Christiane og Mathilde udstyret med hjelme syntes at transportbåndet var meget sjovt!   Nej - det er IKKE en pilot på Nordpolen - det er Hannibal i fuldt udstyr...  Hannibal og Christiane blev trukket på turen på en slæde. 
 
Der var også gang i den på legepladsen.  Hannibal kom på skiskole med Kamma og Christian i Askeklubben.  Hvad er dog det her for noget?!  Se, Hannibal - du skal lave en isvaffel! 
Tju-hej hvor det går.  ÅÅÅHHH - gæt selv hvordan det endte...  En formiddags topunderholdning var en tur rundt i hele hyttebyen med traktortoget.  
Efter et par dage var der ved at komme lidt styr på Hannibals skiløb -   - men så var det at de fandt på at prøve at lære ham at køre i slæbelift...  Og så gik Hannibal i baglås! 2 dage senere kunne han gøre det!  Familietur på en af børnebakkerne. 
 
I fiiin styrtløbsstil - sikke han har lært noget!  Det var nu også ret fedt at kæle efter mor på ski.  Dejlige røde kinder og på vej ind til en middagslur.   
 
Den sidste dag på skiskolen skulle Askeklubben op i skoven og lede efter Aske og spise pølser. De skulle køre med snescooteren.  Hannibal var IKKE sen til at kravle op på plads og syntes det var lidt underligt at de andre var så længe om at komme...    
 
Skal vi så køre eller hva'??  Aske kom og fik et kæmpe Hannibal-kram!  Og pølsen blev også fortæret med stor fryd.  Hannibal får sit diplom efter en uge i Askeklubben. 

Gå til: toppen - tilbage til 2006-kavalkaden - forsiden - sitemap