Her ses billeder med mange gode minder fra sommeren 2001.

Vitus tilbragte mange sommertimer på ferien hos mormor og morfar i Lønstrup med at "bade" i vaskebaljen og smide sten i den - eller med at sidde og nyde udsigten over vandet fra klapvognen. Den weekend vi hentede drengene var det stadig suverænt badevejr, men Vitus måtte endnu vente. Endelig! Et par uger senere var det igen badevejr i Lønstrup og Vitus fik sin lyst styret. Men han måtte hvile sig ind imellem for ikke at få ondt i benet.
Valdemar og Rasmus havde en sjov vandkamp i Lønstrup. Vi legede med kusine Marie i Torup. Ungerne sang på livet løs i traileren i laaang tid. Vitus' venstre ben var noget mere solbrændt end det højre! Dejlig grillmad på højen i Torup. Kort inden puttetid, men stadig i udevejr blev der læst historier.


Kliketræf primo august i Torup - efterfulgt af en dejlig uge med Lone, Christian, Magnus og Oskar.

 
Vi tilbragte en formiddag på en skøn naturlegeplads tæt ved sommerhuset. Rørene var en rutschebane indbygget i en stor græshøj. Da drengene kom i gang med at rutsche, syntes de bare at det var fedt!  
  Badetid igen. Vitus var glad for at bade og sad godt på Rasmus' arm. Valdemar og Christian hyggede sig og anede ikke hvilke farer der lurede på dem...
Valdemar var meget fortrolig med vandet og elskede Magnus' lille vandkande. Vitus støttede fortsat primært på venstre ben og var ikke meget for at gå i stenene... Oskar sad blot og smilede på et tæppe under parasollen - han nød at se de andre bade. Spænd så lige mavemusklerne, Christian! Der kommer en Valdemar-flyver!!!
 
 Valdemar, Magnus, Oskar og Vitus var fire dejlige drenge der nød ferien og hinandens selskab meget.  
En formiddag var de fire store drenge på fisketur - men de fangede kun et stort blad... Udflugt til trelleborgen Aggersborg ved Aggerssund. Der tilbragte vi 2-3 dejlige timer på en græsplæne! En lille dreng på en stooooor mark! Vitus jagtede fårene som han fandt meget søde.
 Indelegen kunne nogle dage tage sig lidt voldsom ud, men alt var heldigvis hele tiden under kontrol. Sådan et par stærke fædre at mosle på er et ultimativt hit på en ferie! Vitus har udviklet sig til lidt af en togbanefanatiker og havde af og til sit hyr med at forklare Oskar hvordan han lige skulle bygge banen...


Udflugt til Faarup Sommerland hvor vi mødtes med Philip, Louise, mormor og morfar.

Første aktivitet var en rundtur i sommerlandet for at se hvad vi skulle prøve. Philip kedede sig godt nok lidt i Kålormen, men det var alligevel en hyggelig tur. Philip, Louise, Magnus og Valdemar kom med Christian og morfar i vandrutschebane - de vejede så meget at det gav det største sprøjt vi så! Imens gravede Vitus efter guld - og han skulle efterfølgende have tørt på fra inderst til yderst...
 
Louise og Vitus i et stille øjeblik (med chokoladelinser fra mormor) Det anes svagt at Vitus selvfølgeligt har fået 2 buler i hver side af panden efter et par asfaltstyrt på det relativt usikre højre ben... Ungerne var gode til at skiftes til at hoppe i trampolin så der ikke skete noget.  

Gå til: toppen - tilbage til 2001-kavalkaden - forsiden - sitemap