Her ses billeder med mange gode minder fra år 2001.

Så sjove synes de, at far er i januar 2001. Valdemar og Vitus ELSKER bare at låne mors briller. Det forstår man jo egentligt godt - de ser da bare knaldgodt ud med dem... Dette skal forestille en middagslur... Kort tid herefter begyndte Vitus at sove indendørs (primo februar 2001)

Billederne fra vores skiferie i Hemsedal finder du ved at klikke her.

Store og små solsikker 30. april. En velfortjent middagslur i mor og fars seng! Drengenes nye køjesengsarrangement stod klar - en hel legeplads...
Da vi fejrede Vitus' 2 års fødselsdag dagen forinden, faldt han i et overmodigt (?) øjeblik ud af overkøjen og flækkede skinnebenet. 4 uger i gips fulgte..... Vitus lærte på under 2 dage at gebærde sig og kravle rundt - her har han så sandeligt også fundet ud af at danse ballet med gipsbenet! Vitus tilbragte utroligt mange timer med forskellige togbaner i juni måned! I starten lå han på maven og snurrede rundt som en skildpadde inde i midten! Hvis det blev for træls med kløe, kunne Vitus lige klø lidt selv med bagenden af noget bestik.
Vitus fik et målebånd med antallet af "gipsdage" der var tilbage og klippede selv en dag af hver dag. De afklippede stumper blev på Valdemars opfordring klistret op i panden - det gjorde Valdemar nemlig med hans "nætter uden far" da Rasmus var i Dortmund. Kun 2 dage tilbage - og vi gav Vitus lov til at prøve at gå lidt rundt på benet - det var han rigtig, rigtig glad for! Kun 1 dag tilbage - og vi fandt scooteren frem igen - gipsen blev så hærget at lægen der tog den af, spurgte om han havde gået meget på den... Hmmm... SÅ må vi ellers nok sige at vi blev godt familiekørende... Vores grønne FIAT Multipla frø hed fra første dag "TJ" - hvilket hænger en hel del sammen med dens nummerplade...

Vores sommerferiebilleder finder du ved at klikke her.

Efterårets udpluk af billeder følger herefter.

Thomas (pædagogmedhjælper) i vuggestuen rejste i september til Australien. Vitus og Valdemar havde indspillet en cd med sange, rim og remser til ham, og han var behørigt rørt til tårer! Hør udpluk fra cd'en her.

Vitus' lillefinger kom i et vildt ridt lige i vejen mellem LEGO-elefantens ører og vores entredør... Vi slap heldigvis for en ny forbinding eller gipsskinne, men fingeren var blå fra ende til anden i næsten en uge!

Valdemar var så stolt af sit vandtårn.
September 2001.

Mormor og morfar havde været i Rom i efterårsferien. Morfar havde set Lazio spille og drengen fik Crespo - nummer 10 (Vitus) - og Nesta - nummer 13 (Valdemar). Det var et stort hit! Vitus sagde i hvert fald tak!!! I et svagt øjeblik under børnetimen. Det er næsten uhyggeligt hvor meget de kan ligne hinanden!

Billederne fra Rikke og Rasmus' besøg hos Sinne i London finder du ved at klikke her.

Der er også billeder fra en vidunderlig weekend med Magnus, Oskar, Christian og Lone på besøg hos os.

 
Bliver jeg ikke snart lige så stor og sej som far?! Stenhøjens børnehavebørn - 29. oktober. Alle børn og voksne er samlet her.  Vitus tilbragte nærmest hele efteråret med at lege med togbane - også i vuggestuen.  
 
Så blev det december og nissetid i Skæring Vi holdt (næsten) hvid jul i Torup  
Juletræet skulle pyntes og drengene hjalp gerne og flittigt til. Farmor havde købt chokoladekugler til træet - som først måtte spises 1. juledag... Risalamanden var nærmest en kamp om at finde en mandel!
2. juledag var det store familietræf i Nørresundby med rigtig meget sne og kælkekapløb - nogen (læs: Sinne) mente at fætter Christian tyvstartede. (Fotografen nærmest sprang for livet...)
   
Et ærligt forsøg på at have alle børne- hhv. oldebørn samlet om sig på en gang.    
   
Nytårsaften i Skæring blev underholdt med årets smarte hattemode. Drengene lignede noget fra South Park da de futtede rundt med knaldperlerne    

Gå til: toppen - forsiden - sitemap