Her ses billeder med mange gode minder fra år 2005.

 
Orkanen 8. januar opnåede at få vimplen til at sno sig om flagstangen Skaklæreren Rasmus er en meget tålmodig mand (!) og forsøgte at forklare Hannibal på 1½ år hvordan de forskellige brikker kan flytte sig. Hannibal er som regel god for en lille køkkenfest.  
 
Drengene stillede en musefælde op under foderbrættet - og allerede samme eftermiddag var der gevinst! 3½ måned og MEGET glad for at ligge på maven. 30. januar lykkedes det for Vitus at komme i de tandløses sugerørs-klub!  

Billederne fra vores skiferie i Idre finder du ved at klikke her.

Weekenden efter skiferien var vi på besøg i Højbjerg. På Fyn var der ikke sne, men de havde masser i Midtjylland. Der blev kælket og leget godt den dag.  Hannibal tog et bobslædestyrt og læben hævede straks ret voldsomt op. Han ville ikke rigtig kælke efter det...  
D. 23. februar sneede vi inde - ungerne i Bukkerup, Rasmus på arbejde i Hedensted, og Christiane og jeg her i huset. Flot så det ud i dagene efter det voldsomme snefald. Sneen på gårdpladsen kunne bruges til mange fornuftige ting... Mormor og morfar kom på besøg med Philip og Louise.
 
Og så skulle der kælkes! Ungerne forsøgte sig også med diverse flyvehop - her er det dog Rasmus der forsøger sig med et undvigehop!  
Alle børnebørnene samlet omkring mormor og morfar. Reservekusine Stine på besøg - det varer ikke længe før de kan begynde at få det lidt skægt sammen de to tøser. Hannibal fik ny seng så Christiane kunne overtage tremmesengen. 5 måneder er hun her.
 
Årets første tur i Legoland bød først og fremmest på kørekort til Valdemar! Hannibal knoklede og knoklede hele dagen for at følge med de to store drenge.  
 
Der var dog også mange ting hvor Hannibal kunne sidde lige så stille ned og nyde oplevelserne.  
 
Årets nye tiltag i Legoland er Falckbilerne hvor man skal konkurrere om at slukke ildebranden først. Det blev trods alt for meget for Hannibal med al den aktivitet...  
 
Morgenhygge - Vitus elsker at hygge lidt om Christiane - men her er dynen vist blevet lidt for lille? Påske-komsammen med de engelske tøser i Nørresundby.  
Vi besøgte Jesper og Tove og tog i badeland på vejen tilbage til Torup. Christiane nød det varme vand og var i det næsten 1½ time inden hun blev træt. Valdemar greb Hannibal og hjalp ham op. Vitus hjalp også Hannibal.
Til sidst havde frygtløse Hannibal fået 100% styr på rutschebanen og tog mindst 30 ture i træk Puha - badeland er ingen ferie! Der var skam heller ikke tid til at få styr på badebukserne mellem turene...
Der blev ledt efter påskeæg i Torup. Der blev selvfølgelig også tid til udeliv og massser af leg.
 
En enkelt udflugt til naturlegepladsen blev det også til - og det inspirerede måske farbrødrene til at lave edderkoppenet i elmetræet mod nord-vest?  
Rasmus holdt fødselsdag på H.C. Andersens 200 års fødselsdag d. 2. april. Dagens program var at bygge et legehus - så vi havde købt en pålægskagemand der kunne indtages i det fri. Der var som sædvanligt nok at gå i krig med i haven.
Det gik hurtigt fremad - så der var pølser, øl og rejsegilde i det gode vejr. Christiane var også med til løjerne. Anders And kom med posten, og så ser man ikke Valdemar mere den dag...
Der skete hele tiden fremskridt - og inden dagen var gået stod huset næsten færdigt. Mormor og Hannibal tussede rundt og hyggede sig - og Hannibal er under oplæring til lidt ude-hjælp.
 
Skolefest på Båring Skole - Hannibal synes det store åbne gulv var fantastisk, og Vitus gad godt lege lidt med ham. Et af festens absolutte højdepunkter - indmarch og mange forskellige formationer! Der var blevet øvet i dagevis...  
 
Vitus Banditus er for en gangs skyld ikke kommet til skade, men han og Valdemar har været med farmor og farfar til Børneteaterfestival i Ringsted. Udvidet mødregruppe - vi forsøgte med al vold og magt at få skoldkopper til huse - desværre uden held. Men Cecilie og Hannibal hyggede sig den formiddag. 6½ måned og stadig i højt humør når hun hygger sig i kravlegården.  
 
Vi vovede os til Sjælland på weekend - Valdemar skulle besøge Oliver. Valdemar og Oliver var med til Arla Fodboldstævne - det var en stor oplevelse, og de hyggede sig utroligt meget.  
 
Der blev spillet og gået til den - og der var også tid til lidt vennehygge. Hannibal fik et 6 m rutscherør i fødselsdagsgave - det lå i vejkanten nogen tid til vi kunne få det på plads på skrænten.  
 
Hannibal bliver helt sikkert en lige så god hjælper som Vitus - de er i hvert fald glade for at hjælpe med opvasken. Rutscherøret kan også bruges til at spille med en fodbold igennem.  
 
Hannibal viser Christiane hvordan man leger med legetøjet. Christiane er 7½ måned, og hun kommer nu omkring i fuld fart og tager selv legetøjet op af kasserne. Christiane kan også "gemme sig" under sofaerne, men bliver som regel sur når sofaen ikke selv går væk igen!  
Emma, Lukas, Sofie, ChristianE og Mia til mødregruppe-møde. Der manglede Emilie og Rasmus denne dag. En ny og fantastisk leg - at bide i folks tæer! Vi fik rekrutteret nogle folk til at hjælpe med at slæbe rutschebanen på plads på skrænten. Og så blev der ellers rutschet derudaf!
I slutningen af maj lykkedes det endelig at få lidt varme i haven - faktisk så meget at det blev bade-i-havevander-tid. Hannibal beder en gang imellem om at få lov til at holde Christiane. Det virker som om de begge hygger sig med det. Babysalmesang i Asperup Kirke - Rikke instruerer og Christiane deltager med stor fryd og opmærksomhed!
 
Ikke engang 8 måneder og nu kan jeg sidde op! Det er absolut rekord med Enemærke-generne.  Jeg prøver at kravle - jeg kan løfte en arm og tage legetøj i kasserne, men det er hurtigere at krybe sig frem.  
Vitus skulle holde fødselsdag for børnehaven, og gennem 1½ år havde han planlagt sund fødselsdag. Far kreerede en skattejagt, og frugtkagemanden var skatten i legehuset.
Vejret var absolut med os, så der blev arrangeret gaveorgie på et tæppe i haven. Klar, parat, farvel og tak for denne gang. 6 år og meget meget glad for at være det! Bionicle legetøj er et absout hit at få, at samle og at lege med.
 
Det blev også til en skoletaske - en våddragt og en gang leg med havevanderen, for vejret var Vitus-godt. Vi nød livet i haven med familien.  

Og det blev sommerferie nok engang... Klik her for at se billederne.

 
Sommerens første besøg her i Båring var af Anton, Johan og Anne som bor i vores gamle rækkehus i Skæring. Der var bedsteforældredag i børnehaven, og Vitus var med i troldespillet.  
Vi fejrede Sct. Hans aften ved Molen - det var en absolut fantastisk aften med godt vejr, god mad og gode venner.
Der blev badet - både i autoriseret og her uautoriseret bademode... Valdemar var 14 dage i sommerskole på "Natursjov" på det offentlige areal - her er lidt bålstemning. Da den første uge var gået fik vi nogle klassekammerater til overnatning i teltet - de hyggede sig rigtig meget!
Hannibal ELSKER sin kanin, Sofus, som han fik af Maja i fødselsdagsgave. Her er han kravlet ned i buret til Sofus for at kæle for ham. Det snerper derhenad hvor de to store kan få nogle gode opgaver! Denne dag var det vist mest en leg, men det kan skam hurtigt blive alvor... 8½ måned og nu kan Christiane selv rejse sig op - hun fortsætter med at slå alle (Enemærke)-rekorder.
Her har vi så at gøre med et ægte UDE-barn. Det er ret alvorlige farmerstriber på arme og hals her først på sommersæsonen... Storgruppeafslutningsfest i børnehaven - der var festlige børnedrinks, frokost, kager - og dagen endte med at Storgruppen rutschede ud af børnehaven og fik deres kasser overrakt.  
 
Kassen med børnehaveminder blev opmærksomt studeret. Resten af dagen var batterierne døde, og "tømmermændene" tog over! Christiane har udviklet sig til lidt af en kamille-junkie i sommervarmen...  
 
Sommerens nyskabelse på gårdspladsen Åh - bare jeg dog snart bliver stor nok til at rende ude sammen med alle brødrene!!  Og det blev ærtetid - UUHMM!
 
Valdemar købte en Michael Rasmussen bjergtrøje for nogle spareskillinger - og vi malede hjelmen med rød sprittusch! Nu skal far lige ordne den dumme rokketand...
Vitus var skam kæk nok i starten -
- men selv med en mindre tang endte det med at blive lidt for meget. Den faldt ud et par dage efter...   
   
Englænderne kom på "bryllupsrejse" her - og SÅ skulle der køres sand under gyngerne!  Der blev dog også god tid til at lege og hygge os.  
Vi tog hul på restaureringen af bryggerset. Farfar kom og hjalp med betonen da der skulle støbes. UHM - lasagne er en af de absolutte favoritter. Når Hannibal bliver træt nok....
   
Vi tog på tur til Legoland med familien fra Drejøvej - og Enemærkedrengene BANKEDE Drejødrengene ud af banen...    
 
Er det let at se hvem der er ovenpå her? Christiane syntes også Legoland var meget sjovt.. Hannibal var kæk - lige indtil det begyndte at gå rigtigt stærkt...  
ENDELIG på vej i skole! Der skulle allerede laves opgaver den første time. Maja kom på besøg - og skulle også lige se hvordan hendes gamle kanin, Sophus, havde det. Christiane EEELLLLSKER at sidde og putte ved mormor.
Kusine Louises fødselsdag i Vejle. Hannibal har vist liiige fået fingrene i noget der ikke er hans. Christiane er nu for alvor kommet i den "festlige" alder... Drengene er smaddersøde til at hygge om deres lillesøster - her er det Valdemar der gynger med hende.
Jamen, hvorfor må jeg egentlig ikke det, mor? Hannibal er hurtig til at hjælpe. Hannibal kan også en gang imellem lige falde lidt tilbage til gamle tider - det er nu så hyggeligt!  En rigtig vild kravlenisse er Hannibal også, hvis vi er langt nok væk til ikke at sige nej...
     
Borte - borte - - tit tit!  Det er SUPERFEDT at gynge!!  
     
Valdemar havde fødselsdag, og Christiane studerer ivrigt gaveudpakningen. Morgenens store overraskelse...  Det er sjovt at lokke oldemor til at gynge mig!   
   
Der blev båret brænde ind til vinteren - og alle hjalp frivilligt eller tvangsindlagte til.  Der var også tid til hvil og væske.  Et splitsekund efter dette billede var taget, forstod Hannibal hvorfor, man ikke må vippe på stolen... 
     
De vilde cykelridt på gårdspladsen nåede nye højder - især for Hannibal.    Hannibal er endnu ikke blevet for gamel til en køkkenfest - gad vide hvem der starter? 
Og SÅ blev det Christianes 1 års fødselsdag.  Hvorfor vækker i mig ikke sådan hver dag?  1 år og stadig lidt søvndrukken.  Og endnu en køkkenfest - denne gang var det den brune farin - UUHMM. 
I efterårsferien kom mormor og lærte drengene at lave hjememlavet papir.   Hannibal og mormor fik også hygget sig en del.  Køkkenhavens græskar blev forarbejdet til skræmmende lygtemænd... 
Englænderne kom forbi igen - altid en stor succes.  SÅDAN moster Sinne - high five!  Der hygges med spil.  Se hvor sjovt det er at gå selv! 
     
Man har vel lov til alle at ønske sig lidt yngre igen?  Det er blevet noget af en irriterende sport at tømme legetøjskisten og sidde i den.  Så er der bustur rundt i stuen - elefanten skal selvfølgeligt med.  Cirkushesten Vitus løber rundt i gårdsplads-manegen med den krævende lillebror i vognen. Stor fryd! 
     
Oliver kom på besøg - og han kan også spille skak.  Et par rigtigt gode venner er de stadig selv om de kun ses 1-2 gange om året.  Hvad er der galt mor???  Hvem ved havd der er sket her - men lidt ynk skader vel ikke???
     
Julen nærmede sig - og der skulle jo klippes pynt og flettes hjerter.  Vi skulle også lave marcipan - men det var faktisk ligefør at Hannibal var den mest seriøse. Dog gik seriøsiteten mere på at putte i munden end i kagedåsen...   Det var straks mere effektivt, da verdensmesteren i marcipan alias faster Kristine kom ind i kampen...
Så kom juleaften hos farmor og farfar - og Christianes første tur på egne ben rundt om træet.   Christiane kunne godt huske fra sin fødselsdag, hvad man skulle gøre ved indpakkede dimser.  Kusine Marie synes vist også at det er hyggeligt med de små fætre og kusiner. 
 
Der var godt med sne til snemænd og koner i juledagene.   2. juledag samles de fleste efterkommere efter Lyø og Georg i Bukkerup.   
   
Det blev nytår - og der var heldigvis stadigvæk sne yil nogle gode kælketure.  Røde kinder og varm hue.  Christiane syntes også det var ret fedt.  På gårdspladsen blev der fyret heksehyl af.  
   
Det blev tid til dronningens nytårstale - stor koncentration hos alle - næsten alle, Christiane...   Det havde allerede været en hård dag, men Hannibal vågnede skam op til dåd lidt senere igen.  Knaldperler en masse blev fyret af - i år endda uden sikkerhedsbriller... 
 
Det traditionelle nytårshalløj var da også i brug igen.  Mathilde og Christiane fulgte godt med og fornemmede skam i fin stil at der var fest!    

Gå til: toppen - forsiden - sitemap