Her er en række oplevelser fra vores dejlige skiferie i Idre Fjäll i Sverige i februar 2005.

Dette er rejse- og udendørs-billeder. Se også billederne fra hytten.

   
På færgeturen til Norge var alle spændte og glade - båden blev indtaget af drengene der selv fandt rundt og legede fint.    
 
Panorama-udsigten fra altanen en sen eftermiddag.  
 
- mere panorama-udsigt. Christianes plads var på en papkasse i barnevognskassen - der tilbragte hun langt de fleste af de lyse timer.  
 
Efter første tur på vej op i hytten igen. Der var nogle der ikke var meget for at de skulle ind igen. Ikke brænde-, men huemærket af en for lille hjelm...  
 
På andendagen fik Hannibal skiudstyr til sinegen store tilfredsstillelse. Hannibal var ret så glad for transportbåndet ved børne-begynder-bakken. De her støvler og al den sne er altså bare for fedt!  
 

Det blev til lidt decideret skiløb denne formiddag, men det var svært ikke at bøje i knæene... Og da først rygsækken var afprøvet var Hannibals egne små ski faktisk ikke spor interessante længere.

 
 
På vej hjem til frokost. Her er det Christian - det orange lyn - og Vitus. Her ankommer Rasmus med Hannibal i rygsækken. Vitus brugte hver dag meget krudt og skulle overtale sig selv til at gå op ad trappen.  
 
Så kom Valdemar også... Skal jeg virkelig selv tage mine ski af??? På vej ud i eftermiddagsbakkerne. Hannibal havde nu fået sin egen hjelm og kunne komme med på pisten nærmest hytten i rygsækken. Han sang hele vejen ned!  
 
De store brødre gav sig også tid til at lege lidt med Hannibal og bobslæden. Man spiser da sne... Vi holder lige øje med drengene på pisten.  
 
Her kommer så Valdemar - først til venstre - og så til højre - og så skal der styres udenom mor om lidt...  
 
Vitus i liften - og Valdemar Simon og Hannibal var klar til en kælketur igen.  
 
Sidste dag tog de små og Rikke på tur for at køre med traktoren "Fjälltoget" rundt i området. Da vi efter næsten 45 min. kom tilbage til udgangspunktet skreg Hannibal og gemte sig i et hjørne under bænkene - han ville skam IKKE af traktor-toget! Hannibal skreg så videre i ½ time - ikke engang en "tur" på en snescooter kunne formilde ham...  
Valdemar efter skiskolen på Patrull blå. Der blev uddelt diplomer for ugens bedrifter. Diplomet studeres. Skiskoledagen slutter med at læreren bliver sulet en anelse... 
 
Vitus' hold Knatte Blå på tur den sidste dag op og besøge Aske og spise pølser. Der blev også uddelt diplomer til Knattene.. Og også Vitus' diplom blev studeret nøje.  
 
På hjemturen sad de 3 drenge fint omme på bagsæderne. "Cheese" er et ord som Hannibal efterhånden kender godt. Vitus blev paralyseret med Harry Potter på lydbog - det virkede, og han sad stille.  
 
Christiane sov og vi andre havde udsigt til nåletræer... Aftensmaden blev indtaget i kahytten, og ingen af os anede at det ville blive vores faste base de næste ca 1½ døgns tid... Christiane lå (vågen for en gangs skyld) og foldede sig lidt ud igen og strakte benene efter den lange biltur.  
 
Turen blev et døgn længere end beregnet da vi pga stærk storm og uheldig vindretning ikke kunne lægge til kaj. Så Color Line bød på forplejning i restauranten. Her er det morgenmaden - Vitus og Valdemar ÅD guldkorn og wienerbrød, drak juice og forstod i høj høj grad hvad fidusen ved en tag-selv-buffet er!!  
 
Her er vi nået til frokosten - guffe guffe. Drengene var specielt vilde med at de fik isdessert både til frokost og til aften... Christiane lå pænt og sov og tog virakken pænt. Vi andre syntes det værste var da vi skulle ud i Oslo og ventede godt 3 timer på at kunne køre ombord igen!  
   
Vel hjemme mandag eftermiddag igen var alle meget trætte, men glade for at være hjemme igen.    

Gå til: toppen - tilbage til 2005-kavalkaden - forsiden - sitemap