Her ses billeder med mange gode minder fra år 2006.

 
Hvordan mon sådan en opvaskemaskine virker? Måske må jeg hjælpe mor med håndklæderne? To mod en - og på grænsen til uretfærdigt, men meget meget sjovt!  
 
Der kom en ekstra computer op på legeværelset, og alle unger (!) viste interesse for at bruge dem - Hannibal fik smag for Grav og Kør spillet og er blevet ret så god til det.     
   
Der blev spillet entré-bowling til den helt store guldmedalje - men det var godt nok svært at få Christiane til at lade keglerne stå...     
 
Jeg har helt selv fundet huen i Valdemars hylde i bryggerset, og den er perfekt til en lille køkkenleg.  Jeg er lige kommet til at rode lidt på Valdemars sportshylde, mor...  Dupont og dupont...   

Billederne fra vores skiferie i Idre finder du ved at klikke her.

Vi holdt noget af en fastelavnsfest herhjemme i fantastisk vejr og med hjemmelavet tønde til de store - og den var imponerende svær at slå i stykker, så de voskne måtte også lægge alle kræfter i og være med.    På skolen lykkedes det Vitus at blive kattekonge - så har han da heldigvis prøvet det. 
Netop opereret i overkæben - der var en ekstra lille mælketand der skulle fjernes for at den blivende tand kan vokse ud.  Må jeg godt hjælpe med opvasken?  Hannibal holdt sidste dag i dagplejen og holdt en stor fest hvor han selv havde dikteret den omfattende menu.  Vi skulle selvfølgelig ud og sige farvel til alle fårene og det lille lam, Hannibal selv havde flasket op! 
Wouw-wouw! Det lyder godt nok sjovt, mor! Hvis den unge dame kan se sit snit til det tager hun de store drenges tøj og sko på...  Christiane er ved at udvikle sig til noget af en linselus!  Fødselsdagskoncert for far og gæsterne. 
 
De store drenge var dygtige til at hjælpe med at male legehuset.  Og Hannibal var mere end almindeligt dygtig og flittig med at hjælpe far med at køre sand til den udvidede køkkenhave. Han bliver en arbejdshest med tiden!    
   
Ind imellem penselarbejdet blev der også tid til de vilde gyngeridt.  Farmor og farfar var taget til Kina i påaken, så påskeharen var heldigvis kommet her forbi i stedet for Torup...   
     
Hannibal har lært noget af Christiane her...   De to banditter kravler op og ned og sidder så der og hygger sig! Borte borte -   - tit tit!!
 
I år var Hannibal ret så vild med Kålormen - også efter den kom op i fart...  Kopperne var også seje - og alle drenge tog en tur sammen.  Miniland var også ret imponerende, syntes især Hannibal.   
Vitus var på sin første tur i trafikskolen og fik et fint kørekort med hjem.  Valdemar var i trafikskolen for anden gang, men han ville alligevel ikke køre hjem til Fyn...  Christiane var vist i minetoget for første gang - hun var meget opmærksom på det hele.  DUPLO-land er bare noget af det bedste synes de to små vist. 
Så blev det Hannibals fødselsdag, og der var mange gaver at pakke op i sengen. HURRA!  3 år og meget glad - Hannibal havde længe insisteret på at han var 3 år.  I børnehaven fik Hannibal lov til at hejse flaget.
Der var fantastisk vejr til familiefødselsdagen i haven.  Louise og Hannibal tog et slag krolf.  Hannibal med sit nye Sigurd-slips fik lokket mormor til at læse en historie.  Det nye hit - 4 børn i bunkerutsch! 
4 børn i de vilde gårdspladsridt...  Hannibal har opdaget at han selv kan skrælle gulerødderne - det sviner kun ganske lidt på gulvet...  Det er stadig et stort hit med store sko i bryggerset.  Hannibal elsker at hjælpe far ude i haven - her er det køkkenhaven der bliver renset for skvalderkål. 
       
Det lykkedes vist nok at få dem alle 5 rene...   Det lykkedes dog ikke at få alle 5 til at sove - Christiane røg ind til sig selv igen.  Sophus fik indrettet hønsegården, og Hannibal øver sig i at komme ud derfra...   
       
Hannibal skulle til overnatning i børnehaven, mens de store var på koloni.  Der var hel 3 sovedyr med i dagens anledning.  Hvornår mon maden kommer?  Gad vide om det er muligt at falde i søvn her i puderummet?! 
 
Efter en hård dag i børnehaven tager jeg lige en lur, mens mor bærer varer ind...  Christiane vil gerne hjælpe med at dække bord.   Hvad er det dog drengene laver - mon også det er noget jeg kan finde ud af?   
       
SÅ har der for alvor været gang i en forbudt cacao-fest i køkkenet! Der er da nogen der har sørget for at dokumentere det... Hvem mon det er?  Åh - nu ved vi vist godt hvem der trykkede på knappen...   
På vej til pinsetræf i Kragelund lykkedes det Vitus at få det ene øre foldet ind igen.  ANTONIUS - drengene havde glædet sig i ugevis til denne fantastiske pinsesport!   Bål og snobrød er selvfølgelig et must. 
 
Flaghejsningen bliver år efter år et større og større tilløbsstykke.  Frokost i det grønne i fantastisk vejr.  Vi tog på udflugt til den gendannede Bølling Sø, og der var et super klatretræ.  Der blev studeret natur og ingen fik våde sko...  
   
Der blev set en masse spændende ting, og et par haletudser måtte lige hentes op til behørig beundring, inden de slap fri igen.   Det her er da bare for fedt!   
Igen en traditionel pinsesport - havetraktorkørsel og træfældning.  Når der skal køres til laden er det noget af et driverliv!  Men Hannibal gik også så hårdt til den, at det ikke er så underligt at han gik kold - i bunden af bilen, for han vidste at vi skulle i friluftsbadet...  
 
Vitus blev 7 år og klassen skulle have en FLOT frugtkagemand.  De kom spændte hertil med bussen.  Der blev kælet for Sophus og rutschet til den helt store guldmedalje.  
 
På den anden side af huset var der sandelig også gang i den!   Fodboldbordet blev også flittigt benyttet.   
   
Lidt alternativ placering, men det blev de da enige om.  Christiane skulle lige have vasket fødder, inden hun skulle i seng.  Først tog hun bleen af - og så var det jo lige for at tage et fuldt bad i køkkenvasken!  
       
Selve dagen oprandt, og Christiane er nu blevet ret øvet i fødselsdags-morgenritualet.  7 år!  Vitus fik selv lov til at hejse flaget denne dag.   Et af de højeste ønsker blev opfyldt! Fuldt udstyret er han nu. 
 
Der blev også tid til et havebad.  Selv om vandet var haveslangekoldt, endte det med at selv Christiane tog mod til sig og hoppede i.  Dejlige sommerdrenge!!   
 
Valdemar var på lejrskole med 3. klasse, og pludseligt kom der en meget mærkelig mand gående for at lave kemishow for dem!   Weekenden efter kom nordjyderne til fødselsdag, og der blev spillet en del kængururæs.  
 
Mormor fik lov til at læse for de to små.  Mormor SKULLE skifte Christiane - og da hun var kørt skreg den unge dame "MORMOOOOR" da bleen skulle skiftes igen.  LINSELUS!!   
   
Sct. Hans aften var der endnu engang vidunderligt vejr, og vi tog til Poul og Sonjas bål på stranden.   Hannibals ven Jacob fra børnehaven kunne Christiane også godt lide.  Hvis der er noget man kan kravle op på, er man da bare nødt til det! 
 
Dagen efter fik vi tid til det der skulle have været vores eget Sct. Hans bål - med snobrød, pølsestegning, smeltede vingummisutter og hygge i stor stil -    - dog uden Hannibal som for en gangs skyld (!) heller ikke kunne klare mosten i dag. 3 år er en hård alder...  

Og det blev sommerferie nok engang... Klik her for at se billederne.

 
Christiane holdt sidste dag i dagplejen hos Connie, som her pakker gaven fra familien op. Det blev en god fest med boller, juice og små poser vingummi - UHM! Der blev også tid til at lege med Sophie, Oscar og Rasmus.   
   
Efter sommerferien blev bilen gjort ren fra a-z Drengene hjalp med at rengøre de høstede ribs fra haven.  KLAR til 1. klasse!!  "Lege abe, mor" var et hit i MANGE MANGE uger HVER eneste aften! 
     
1. skoledag - 14. august 2006 - Vitus var SUPERKLAR!! Sidekammeraten er Lennart. Ca. midt i lokalet med godt udsyn til det hele blev Vitus' første plads.
 
Moster Sinne og tante Claire på sensommerbesøg - lidt forsinket pga. terrorsagen i London... Gyngeture er et stensikkert hit.  Arbejdsdag i børnehaven - der var mange børn der viste at de kunne køre en trillebør.  
 
Hannibal synes det er ret fedt at grave i sandet! Den lille myre er blevet godt il at kravle rundt i hvepsereden.   Sensommer-havehygge - det gode lune vejr fortsatte næsten uendeligt.
   
Drengene er rigtig gode til at tage opvasken - men der bliver da heldigvis også tid til at fjolle lidt ind imellem!  Imens leger de små svømmehal i badekarret -  og hygger sig bagefter på puslebordet sammen!  
   
Jeg fik ny arbejdscomputer - og SÅ var der dømt spillebule i et par uger hvor vi havde begge to! Åh - hvor ER det fedt med den stol!  Taget blev højtryksspulet og fik en anden farve i en ruf!  Jo - Hannibal kan også godt kravle i træer!! 
   
Valdemars fødselsdag - mon han sover derinde? Tja - det ligner godt nok rævesøvn?  9 år og Valdemar ligner forbavsende meget sig selv!  Vitus spiller for og med mormor. 
Morfar og Valdemar læser sammen om det gamle ROM hvor mor snart skal på kortur til.  UH - hvor er det hyggeligt med gæster!  SE HVAD VI KAN!  Vejret var stadig lunt, og vi ventede på at 4. klasse skulle komme til fødselsdag. 
Først var der gavebordet - så kom pølsehornene og orienteringsløbet i skoven. Der var fri leg på gårdspladsen og ved klatrevæggen.  
 
Orienteringsløbets vagtposter tager sig en slapper her. En af de nye gaver var et skateboard fra farmor og farfar - det skulle selvfølgeligt straks prøves af!    
Åh - hvor er det tidligt! Men FEDT NOK! Er de gaver til mig??  2 år!  Om eftermiddagen var mor kommet hjem fra kursus, og så var der kage og hygge. 
 
Valdemar læste kort op mens Christiane pakkede gaver op. Dejlig fødselsdagsgave fra mormor! Vi troede Christiane så fredagsbio - men på sin fødselsdag er det da en menneskeret at tage en hoppetur i en vandpyt!! Cykelmyggene Christiane og Hannibal.
En af Christianes gaver var et lille dukketeater, og Valdemar og Vitus skrev og opføret straks 2 stykker for det begejstrede taknemmelige publikum. AHHH - mormor dur! AHHH - og farmor dur også! 
   
Vitus gik til den og fik også kløvet en del brænde.  Hannibal er god til at underholde sine søskende - alle 3... 
 
Vuggestuen var inviteret til fødselsdag hos Christiane - og Hannibal fik selvfølgeligt lov til at være med. 6 gode venner kom gående fra bussens holdeplads.  Og SÅ var der gang i lege-løjerne.   
   
Hvornår mon mor og jeg kan dele støvler? Trick or treat!! PUHA hvor vi vågnede i en fart! ??? Hvad sker der mon derinde? Christianes og hendes vuggestue-legekammerat Emma (også kendt fra mødregruppen)
   
Ungerne fik ny køjeseng - slut med tremmesenge på matriklen. Om aftenen sagde Christiane: "Gider ikk' mor ny seng. Jeg gider sove i min seng!" Men da var tremmesengen heldigvis allerede pakket væk.  Hannibal syntes heldigvis allerede samme dag at det at et HIT. Kan alle mon se fjernsynet??
 
Man kan da bare blive SÅ træt, at man er nødt til at tage en lille middagslur i garagen. Vores lille reservekusine Julie besøgte vi - hun sov meget mens vi var der, og heldigvis var Stine vågen, så vi kunne leget med hende.   Man har vel set de store drenge vaske op?
     
Christiane skal også tisse når Hannibal skal - men hun vil gerne sidde på wc-brættet. Bar røv og hønsestrik... Baby og Bamse bøgerne er et ultimativt hit - og Christiane læser dem selv næsten udenad... Olderne kom forbi og oldefar er altid frisk på en lille leg. 
     
På fars arm går det bare godt!!      
       
 
       
   
       
       
       
       
       
       
       
     
       
       
       
       
       

       
 
       
       
   
       
       
 
       

Gå til: toppen - forsiden - sitemap